Summer in de city

Uncategorized

Hoewel de échte zomer zich maar mondjesmaat laat zien is Amsterdam zo leuk als het mooi weer is! De terrassen zitten bomvol, iedereen is vrolijk en het is heerlijk om over de Amsterdamse grachten te fietsen. Sommige hotspots in Amsterdam zijn bij uitstek perfect voor tropische temperaturen. En wat drinken we dit jaar op dat fijne stadsstrand, rooftop of gezellige terras? Je kan natuurlijk kiezen voor een witte wijn of wit biertje maar laat je dit jaar eens verleiden door een verfrissende cocktail. Maar dan vooral niet te zoet en zeker niet te lastig. Deze cocktails zijn easy peasy zelf te maken, bij je thuis maar ook op het terras én ook nog eens verleidelijk lekker. Hoe? Dat is simpeler dan je denkt.

Met de Our/Amsterdam Toolbox kan je in een handomdraai, samen met je vrienden, de simpelste cocktails maken die ook nog eens verrassend smaakvol zijn. De toolbox bestel je met een aantal van je favoriete mixdrankjes. Kies bijvoorbeeld eens voor spa rood voor de skinny bitch met verfrissende munt. Of neem een ginger beer, schenk hierbij een beetje vodka en maak je drankje af met wat takjes munt.

De toolbox is onder meer verkrijgbaar bij Café Zurich, de Ebeling, Roest, de Huyskamer en de Kanarie Club.

Hieronder vindt je nog meer, verfrissende cocktail recepten.


De oldscool screwdriver
30 ml wodka
120 ml verse jus
ijsblokjes 
Doe de wodka en de verse jus in een glas met lekker veel ijs. C’est ça. Gevaarlijk lekker.


Fris met vodka
3 plakjes komkommer
1 takje munt
20 ml versgeperst limoensap
40 ml vodka
ijsblokjes
Spa rood 
Doe de vodka, de komkommer en de blaadjes van één takje munt samen met wat limoensap en ijsblokjes in een glas. Maak af met bruiswater.

Continue Reading