What about?

Uncategorized

Deze zomer introduceert Our/Amsterdam een branded toolbox in de Amsterdamse horeca.  In het kort wat het is; de toolbox is een stoere box met veel ijs, een fles Our/Amsterdam Vodka en zelf gekozen mixers, waarmee je zelf je eigen drankjes samenstelt. Zo maak je in een handomdraai, voor jou en je vrienden, een Moscow Mule of Bloody Mary. Deze zomer hoef jij niet meer te wachten op de barman, je maakt het gewoon zelf!

 

De ‘bottle service’ (verkoop van flessen drank in horeca) is veelal bekend uit dure clubs waarbij direct een tafel gereserveerd dient te worden in een VIPruimte. Our/Amsterdam Vodka introduceert dit ‘shared concept’ deze zomer op een toegankelijke manier in diverse Amsterdamse horeca. Je bestelt de toolbox onder andere bij; Braai, Roest, Cafe Zurich, Huyschkaemer, Dicky’s, Oslo, Sanders, Jefferson, Rayleigh & Ramsey, Venster33, Kanarie Club en de Ebeling. De Ebeling heeft, als een van de eerste de Toolbox opgenomen in haar assortiment. “Met deze bottle service willen we onze bezoekers iets nieuws aanbieden. Het ziet er gezellig uit als vrienden op terras drankjes voor elkaar inschenken’ Aldus Lennart Zwietering, barman bij de Ebeling.

 

Our/Amsterdam Vodka

Our/Amsterdam vodka is een kwalitatieve vodka en heeft een handzaam formaat (350ml) met draaidop. Ongecompliceerd en ideaal om te delen met vrienden of als passend cadeau voor de vodka liefhebber. Our/Amsterdam is subtiel, zacht en de ideale basis voor elke mix of gewoon puur met of zonder ijs. Houd het simpel, het is vodka.

 

Our/Amsterdam Vodka is anders. Het is een vodka die gemaakt wordt door ondernemers in steden over de hele wereld, op basis van hetzelfde recept. De lokale partners geven in elke stad Our/Vodka zijn eigen unieke karakter. Zo vind je Our/Vodka onder andere in Berlijn, Detroit, Londen, L.A en opent binnenkort New York ook haar deuren

 

Our/Amsterdam wordt met de hand geproduceerd op de Helicopterstraat 32, in de Schinkelbuurt. Deze buurt, die eerder bekend stond om zijn autobanden, garages en autoshowrooms leeft nu op met creatieve industrie, ambachtelijke producenten en dance-gerelateerde bedrijven.

 

Our/Amsterdam is onder andere verkrijgbaar bij Amsterdamse horeca; The Hoxton, Roest, Ebeling Panache, Braai en Caffe Oslo. En kan ook gekocht worden bij Chabrol en, Sterk. Online is Our/Vodka verkrijgbaar via http://ourvodka.com/ouramsterdam/shop/

Continue Reading